Buač: Nazire se tim za Radnik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buač: Nazire se tim za Radnik

Posle pobede njegovog tima nad Dinamom, šef stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač izjavio je mnogo bliži donošenju odluke o tome ko će zameniti Saničanina i Vukasovića u startnoj postavi za meč protiv Radnika u subotu.

Vojvodina je pobedila ekipu Dinama iz Pančeva rezultatom 1:0 (0:0), u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.

"Ove utakmice koristimo da razigramo što veći broj igrača, a ono što smo počeli da praktikujemo od ovog meča i što ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se truditi da činimo i ubuduće, jeste da damo šansu i našim stipendistima na pozajmicama u drugim sredinama, naravno u dogovoru sa klubovima za koje trenutno nastupaju. Na taj način, videćemo da li ćemo moći da računamo na njih u narednom periodu, a i oni će biti motivisaniji za dalji rad. Za utakmicu protiv Radnika iz Surdulice treba da pronađemo rešenja na pozicijama centralnog defanzivca i zadnjeg veznog, a današnji meč nam je dosta pomogao u tome", kaže Buač.

Kada je reč o igračima koji su trenutno na pozajmicama u drugim ekipama, za Vojvodinu su danas nastupili Knežević (Radnički Zrenjanin), Gajić (Cement) i Miletić (Cement), kao igrač Proletera Krstevski, trenutno na pozajmici u Šajkašu.

"Ostavili su pozitivan utisak, dobro su stajali na terenu i u drugom poluvremenu imali smo mnogo lepih akcija. Vidi se da dobro rade u svojim klubovima i treba samo tako i da nastave, kako bi napredovali i potom izborili se za povratak u Vojvodinu. Mi se sada okrećemo utakmici protiv Radnika, na kojoj ćemo pokušati da osvojimo nova tri boda na našem stadionu, gde smo na poslednjih pet utakmica ostvarili četiri pobede i jedan remi", rekao je Buač.

Utakmica između Vojvodine i Radnika igra se u subotu na "Karađorđu", sa početkom u 17 časova.

Voša bolja od Dinama

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Dinama iz Pančeva rezultatom 1:0 (0:0), u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.

Pred oko 50 gledalaca u FC "Vujadin Boškov", strelac jedinog gola na utakmici bio je Gajić u 90. minutu.

Prva prilika na utakmici viđena je već u prvom minutu, kada je Kalezić ušao u šesnaesterac sa leve strane i šutirao sa sedam-osam metara iskosa, ali je golman Tomić zaustavio njegov udarac, da bi samo dva minuta kasnije, nakon duplog pasa sa Jovanovićem, Bempah šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta otišla preko gola.

Iako početak utakmice to nije nagoveštavao, praktično čitavo prvo poluvreme proteklo je u igri uglavnom na sredini terena, bez obzira na to što su oba tima pokazivala želju da zatresu mrežu rivala.

U sličnom ritmu nastavilo se i u drugom delu meča, a Vojvodina je, posle oduzete lopte i udarca Vujanovića, u 70. minutu imala novu šansu da povede. Ipak, lopta je otišla pored stative gola gostiju.

Do kraja meča, timovi su se smenjivali u napadima, da bi crveno-beli u poslednjem minutu utakmice ipak uspeli da dođu do pobedonosnog pogotka. Posle odličnog prodora Cebare po desnoj strani i odigranog povratnog pasa pred peterac, Gajić je šutirao iz prve i pogodio mrežu Dinama, te time ujedno postavio konačan rezultat ovog meča.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.