Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Jul.2023, 14:00

Brnabić sutra sa novinarima o zakonu o upravljanju državnim preduzećima

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić održaće sutra sastanak sa novinarima koji prate ekonomiju i privredu, a cilj sastanka je da se otklone nedoumice oko Predloga zakona o upravljanju preduzećima u državnom vlasništvu i medijima daju odgovori na sva pitanja vezana za ovaj zakonski predlog, saopštila je pres služba Vlade Srbije. “Sastanak će biti u potpunosti […]
Vest Brnabić sutra sa novinarima o zakonu o upravljanju državnim preduzećima objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Brnabić: Zakonom o privrednim društvima se ne privatizuju javna preduzeća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2023, 07:16

Predsednica Vlade Ana Brnabić rekla je danas da je Predlog zakona o upravljanju privrednim društvima u vlasništvu Srbije veoma važan za privredu i građane i da se njime ne privatizuju javna preduzeća i nacionalna dobra, kakvih kritika je bilo u prethodnom periodu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.