Brnabić se sastala sa članovima delegacije Atlantskog saveta

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Apr.2023, 19:55

Brnabić se sastala sa članovima delegacije Atlantskog saveta

BEOGRAD – Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas sa članovima delegacije Atlantskog saveta. Premijerka je poručila da je Srbija čvrsto opredeljena da unapređuje sveukupnu bilateralnu saradnju sa SAD, ukazavši da su SAD trenutno Srbiji najznačajniji partner u razmeni usluga, kao i da sve više kompanija iz SAD dolaze da ulažu u Srbiju zbog značajno […]
Vest Brnabić se sastala sa članovima delegacije Atlantskog saveta objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić sa delegacijom Atlantskog saveta: SAD trenutno najznačajniji partner Srbije u razmeni usluga

Izvor: Danas, 03.Apr.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su SAD "trenutno Srbiji najznačajniji partner u razmeni usluga", i da sve više američkih kompanija dolazi da ulaže "zbog značajno unapređenog poslovnog ambijenta".

Nastavak na Danas...

Brnabić se sastala sa članovima delegacije Atlantskog saveta: "Srbija je spremna da unapređuje bilateralnu saradnju sa SAD"

Izvor: Blic, 03.Apr.2023

Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas sa članovima delegacije Atlantskog saveta. Premijerka je poručila da je Srbija čvrsto opredeljena da unapređuje sveukupnu bilateralnu saradnju sa SAD, ukazavši da su SAD trenutno Srbiji najznačajniji partner u razmeni usluga, kao i da sve više kompanija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.