Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Jul.2023, 17:03

Brnabić sa predsednikom Predstavničkog doma Egipta

BEOGRAD – Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predsednikom Predstavničkog doma Egipta Hanafijem Alijem Džebalijem i istakla da se odnos Srbije i Egipta zasniva na iskrenom prijateljstvu i saradnji, imajući u vidu da se ove godine obeležava 115 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa. Brnabić je konstatovala da su politički odnosi dve […]
Vest Brnabić sa predsednikom Predstavničkog doma Egipta objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Brnabić sa predstavnikom Egipta: Postoje značajne mogućnosti unapređenja odnosa, posebno u oblasti ekonomije

Izvor: Danas, 27.Jul.2023

Politički odnosi Srbije i Egipta su na visokom nivou i postoji prostor za unapređenje saradnje u oblasti ekonomije, kulture, energetike, tehnologije, studentske razmene, ocenili su danas premijerka Srbije Ana Brnabić i predsednik Predstavničkog doma Egipta Hanafij Alij Džebali.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.