Brnabić sa novim direktorom Nemačke privredne komore

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Okt.2022, 18:33

Brnabić sa novim direktorom Nemačke privredne komore

BEOGRAD – Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas u razgovoru sa novopostavljenim direktorom Nemačko-srpske privredne komore Aleksandrom Markusom, da je Nemačka jedan od najznačajnijih ekonomskih partnera i investitora u srpsku privredu, saopšteno je iz Vlade Srbije. Govoreći o daljoj saradnji i investicijama nemačkih kompanija na srpsko tržište, predsednica vlade je istakla da je cilj […]
Vest Brnabić sa novim direktorom Nemačke privredne komore objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić sa direktorom Nemačko-srpske privredne komore: Cilj Srbije povećanje nemačkih investicija

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Okt.2022

Cilj Srbije je povećanje nemačkih investicija i jačanje saradnje dve zemlje u ključnim oblastima koje su pokretač srpske privrede, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić na sastanku sa novim direktorom Nemačko-srpske privredne komore Aleksandrom Markusom, saopštila je vlada u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Brnabić sa novim direktorom Nemačko-srpske privredne komore: "Cilj Srbije je povećanje nemačkih investicija i jačanje saradnje u KLJUČNIM oblastima"

Izvor: Blic, 04.Okt.2022

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas u razgovoru sa novopostavljenim direktorom Nemačko-srpske privredne komore Aleksandrom Markusom, da je Nemačka jedan od najznačajnijih ekonomskih partnera i investitora u srpsku privredu, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Nastavak na Blic...

Brnabić: Cinično što Hrvatska nekoga optužuje za fašizam

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Okt.2022, 11:04

BEOGRAD – Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas, povodom naslovne strane hrvatskog magazina Ekspres na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazan kao Adolf Hitler, da je neverovatno cinično što Hrvatska nekoga optužuje za fašizam, dok ga, kaže, sama neguje. Komentarišući naslovnu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.