Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2023, 06:36

Brnabić u Novom Sadu: Prioritet u sanaciji domaćinstva, škole, stambeni objekti

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je u Futogu da se šteta od nevremena u Srbiji meri stotinama miliona evra i da država sada mora da odredi prioritete u sanaciji i nadoknadi štete, gde su na prvom mestu domaćinstva i stambeni objekti i škole kako bi učenici mogli 1. septembra da krenu u školu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Znamo šta nam je činiti; Šteta se meri milionima

Izvor: B92, 07.Avg.2023

Novi Sad -- Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić obilazi područja pogođena olujnim nevremenom na teritoriji Novog Sada...Ona je u Futogu izjavila da se šteta od nevremena u Srbiji meri stotinama miliona evra i da država sada mora da odredi prioritete u sanaciji i nadoknadi štete, gde su na prvom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.