Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jul.2023, 15:23

Brnabić: Zakonom o privrednim društvima se ne privatizuju javna preduzeća

BEOGRAD – Predsednica Vlade Ana Brnabić rekla je danas da je Predlog zakona o upravljanju privrednim društvima u vlasništvu Srbije veoma važan za privredu i građane i da se njime ne privatizuju javna preduzeća i nacionalna dobra, kakvih kritika je bilo u prethodnom periodu. “Predlog ovog zakona je važan za našu zemlju i građane, za […]
Vest Brnabić: Zakonom o privrednim društvima se ne privatizuju javna preduzeća objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„To je nonsens“: Ana Brnabić o optužbama da Vlada menja zakon da bi privatizovala javna preduzeća

Izvor: Danas, 24.Jul.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas na sastanku sa novinarima da su navodi o tome da se zakon o upravljanju privrednim društvima u državnom vlasništvu donosi da bi se privatizovala javna preduzeća - nonsens.

Nastavak na Danas...

Brnabić: Vlada ne odustaje od zakona o upravljanju privrednim društvima u vlasništvu države

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jul.2023

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabć izjavila je danas da Vlada neće odustati od usvajanja predloga zakona o upravljanju privrednim društvima u vlasništvu države jer je to jedna od tri preporuke Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), a ta reforma je dobra i za građane i državu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Brnabić: Prioritet je očuvanje nacionalnih i strateških interesa

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Jul.2023, 11:13

BEOGRAD – Premijerka Ana Brnabić istakla je danas da je ideja da se Predlogom zakona o upravljanju privrednim društvima u vlasništvu Srbije obezbedi lakše upravljanje javnim preduzećima, transparetnije objasni šta su ciljevi preduzeća, kako bi država znala da li tim preduzećima upravlja na...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.