Brnabić: Severnoj Makedoniji donirano dodatnih 13.000 vakcina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021, 10:50

Brnabić: Severnoj Makedoniji donirano dodatnih 13.000 vakcina

Srbija je Severnoj Makedoniji donirala dodatnih 13.000 vakcina "Sputnjik V", izjavila je danas premijerka Ana Brnabić, navodeći da je do sada toj zemlji donirano ukupno 48.000 vakcina.

Brnabić je novinarima u Kostolcu, posle obilaska termolektrane, rekla da je Severnoj Makedoniji kasno sinoć isporučeno dodatnih 13.000 vakcina "Sputnjik V", u okviru kontigenta od 20.000 vakcina komponente dva, namenjene za revakcinaciju.

Podsetila je da je tih 20.000 vakcina isporučeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pre tri nedelje.

Premijerka je naglasila da ima dovoljno vakcina za naše građane i da će, ukoliko bude potrebe, Srbija i dalje biti otvorena za podršku prijateljima i partnerima u regionu.

"Ne možemo se vratiti normalnom životu, ako se svi ostali ne vrate normalnom životu. To je ulaganje u jednu zajedničku sigurnost i bezbednost", rekla je Brnabić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJA DONIRALA SEVERNOJ MAKEDONIJI JOŠ JEDAN KONTINGENT VAKCINA: Premijerka otkrila koliko smo im dosad pomogli

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021

Sinoć Severnoj Makedoniji donirano još 13.000 doza vakcina, ukupno dosad poslato 18.000 doza cepiva..Sbija je Severnoj Makedoniji donirala dodatnih 13.000 vakcina "Sputnjik V", izjavila je danas premijerka Ana Brnabić, navodeći da je do sada toj zemlji donirano ukupno 48.000 vakcina...Brnabić je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Brnabić: Srbija donirala još 13.000 vakcina Sputnjik V Severnoj Makedoniji

Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2021

Srbija je Severnoj Makedoniji donirala dodatnih 13.000 vakcina "Sputnjik V", izjavila je premijerka Ana Brnabić, navodeći da je do sada toj zemlji donirano ukupno 48.000 vakcina.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.