Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Jan.2024, 18:19

Brnabić: Projektovan rast BDP za 2024. godinu iznosi 3,5 odsto

BEOGRAD – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić predsedavala je danas sednicom Saveta za koordinaciju aktivnosti i mera za rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) na kojoj je rečeno da projektovan rast BDP za 2024. godinu iznosi 3,5 odsto. Brnabić je istakla da su građevinarstvo, putna infrastruktura, turizam, usluge i nova tržišta oblasti koje su ključne za ostvarivanje […]
Vest Brnabić: Projektovan rast BDP za 2024. godinu iznosi 3,5 odsto objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Rastu BDP doprineće građevinarstvo, infrastruktura, turizam, usluge i nova tržišta

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jan.2024

Premijerka Ana Brnabić danas je ocenila da su građevinarstvo, putna infrastruktura, turizam, usluge i nova tržišta u oblasti koje su ključne za ostvarivanje planiranog privrednog rasta od 3,5 u ovoj godini, što se pokazalo i u prethodnoj godini.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.