Britanska soul zvezda RagnBone Man na EXIT-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska soul zvezda Rag'n'Bone Man na EXIT-u

Autor jednog od trenutno najvećih svetskih hitova "Human", britanski soul muzičar Rag'n'Bone Man dolazi 9. jula na glavnu binu Exita, objavili su danas organizatori.

Svetske top liste i publiku je osvojio dubokim glasom, iskrenim stihovima i sirovim emocijama, a mnogi predviđaju da će 2017. biti njegova godina.

Već je osvojio ovogodišnju BRIT nagradu u "Critics' Choice" kategoriji, a koliko kritičari znaju da predvide uspešne karijere, govori činjenica da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prethodni dobitnici u toj kategoriji Ellie Goulding, Florence +The Machine i Adele, sa kojom ga i najviše porede zbog sirove snage vokala.

Rag'n'Bone Man je nominovan i u kategoriji "British Breakthrough Act", a jedan od direktora izdavačke grupe Sony predvideo je da će "Human", najavljen za 10. februar, biti jedan od najprodavanijih albuma u ovoj godini.

EXIT Dance Arena u petak, 7. jula dočekuje dvojicu neprikosnovenih lidera svetske house scene, Solomuna i Dixona, i to u specijalnom tročasovnom "back2back" setu.

Na Arenu u subotu, 8. jula stiže i zvanični Faithless DJ Set, koji lično donosi Sister Bliss, autorka najvećih hitova ove kultne elektronske grupe, dok će na istom mestu u četvrtak, 6. jula uživo nastupiti britanski hit trio "RÜFÜ".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.