Izvor: Blic, 30.Maj.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Blic“ vodi na „Full moon party“

„Full moon party" biće sutra uveče održan u klubu „Amnesia". Na žurci će nastupiti di-džejevi Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.



Kako kažu organizatori, gosti će na žurci moći da provere da li pun mesec ima moć nad njima, ali i da oslobode divlje u sebi i provere da li će se u ponoć pretvoriti u vukodlaka. Biće to noć puna mistične erotike, vatrenih plesačica i „krvavih" koktela.

Žurka počinje u 22 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sata, a ulaz je moguć samo uz specijalne ulaznice-maske. Prvih pet čitalaca „Blica" koji danas između 11 i 11.15 sati pozovu broj telefona 021/ 420-539, dobiće po dve maske, odnosno ulaznice za ovu žurku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.