Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Feb.2024, 13:01

Bez muke napravite holondez sos sa hrskavom piletinom: Spoj koji se ne propušta

Holandez sos je veoma specifičan dodatak vašem jelu i tu je da napravi savršen balans kada je u pitanju jača hrana. Zbog lagane i veoma ukusne strukture, holandez sos se često priprema i za doručak, branč i ručak. Ovoga puta holandez sos spremamo uz piletinu, koja će naglasiti najfinije ukuse ovog sosa, navodi “Thespruceeats.com”. Pripremite se […]
Vest Bez muke napravite holondez sos sa hrskavom piletinom: Spoj koji se ne propušta objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Bez muke napravite holondez sos sa hrskavom piletinom

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2024

Holandez sos je veoma specifičan dodatak vašem jelu i tu je da napravi savršen balans kada je u pitanju jača hrana. Zbog lagane i veoma ukusne strukture, holandez sos se često priprema i za doručak, branč i ručak.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.