Besplatne edukacije o onlajn poslovima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne edukacije o onlajn poslovima

Udruženje Remiks iz Novog Sada tokom decembra organizovaće tri besplatne edukacije za mlade o zapošljavanju i zaradi na internetu uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada – Kancelarije za mlade.

Prva edukacija biće 17. decembra od 17 do 20 časova u OK klubu, a tema je korišćenje frilens platformi, kreiranju naloga i portfolija na tim platformama i načini konkurisanja za poslove. Edukaciju će držati dvoje iskusnih mladih ljudi koji na ovaj način >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rade već dugo.

Naredna edukacija odnosiće se na upotrebu LinkedIn mreže za kreiranje onlajn radne biografije i pronalaženje potencijalnih poslodavaca 23. decembra od 17 do 20 časova u OK klubu. Predavanje će održati Aleksandar Radukin.

Poslednja u nizu je obuka za vođenje bloga i zaradu putem bloga, a predavači će biti Goran i Ivana Babić, autori bloga "Jeftino putuj" koji će kroz praktične primere i lično iskustvo približiti mladima ovaj način zarade putem interneta. Obuka će biti 27. decembra od 17 do 20 časova u OK klubu.

"Internet je veliki poligon za zapošljavanje i zaradu samo je bitno naučiti kako da se pravilno koristi, otkriti svoju sferu interesovanja i postaviti sebi ciljeve. Verujemo da će ove tri edukacije pomoći onima koji već imaju neke ideje da ih razviju i da ih u 2020. godini ostvare. Očekujemo veliki broj prijava, ali zbog kapaciteta prostora u kojem se održavaju obuke moći ćemo da primimo najviše 15 učesnika po događaju“, izjavila je koordinatorka projekta Ivana Jovanović.

Prijave se vrše putem Google upitnika koji se može naći na sajtu Udruženja Remiks: www.udruzenjeremiks.com .

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.