Bečej konkurisao za pomoć izbeglima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2016, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečej konkurisao za pomoć izbeglima

Opština Bečej konkurisala je još jednom za pomoć izbeglim licima sa ili bez izbegličkog statusa.

Bečej je učestvovao i dobio pare na dva konkursa.

"Jedan je 270 hiljada evra za kupovinu građevinskog materijala. Za one koji već imaju kuće ali treba da ih poprave. Isto tako dobili smo 220 hiljada evra za kupovinu novih kuća. Gornja granica za kuću je 9,5 hiljada evra koje se mogu naći u Bečeju i okolnim mestima a da su u dobrom stanju za stanovanje", kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predsednik opštine Dragan Tošić.

Komisija koja će primati zahteve već je formirana a predsednik Tošić najavljuje transparentan rad.

"Komisija će imati obavezu da obiđe sve mesne zajednice i da ih obavesti za konkurse. Druga obaveza će im biti da bar jednom mesečno obaveštavaju medije, koliko je kupljeno kuća, koliko se ljudi javilo i u kojoj smo fazi tog projetka",  kaže Tošić.

Sve mora biti završeno u roku kako bi Bečej mogao ponovo da konkuriše.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.