Tragedija kod Bečeja: Dvogodišnjeg dečaka pregazio kvad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020, 09:58

Tragedija kod Bečeja: Dvogodišnjeg dečaka pregazio kvad

Dvogodišnje dete, koga je u ponedeljak udario vozač kvada u selu Radičević, kod Bečeja, preminulo je tokom noći u Dečjoj bolnici u Novom Sadu, potvrđeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi, a vozač kvada je uhapšen.

"Dete je dovezeno u Dečiju bolnicu bez znakova života, bez srčanog ritma i bez spontanog disanja. Probana je reanimacija, ali dete nije reagovalo", izjavila je za Tanjug dr Andrea Đuretić, iz Dečje bolnice.

Nesreća se dogodila sinoć u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << selu Radičević, kod Bečeja, dok se dvogodišnji dečak, koji je bio sa roditeljima, kretao na "guralici" desnim trakom ulice.

Iza njega je kvad vozio I.B. (34), koji je u jednom trenutku pokušao da pretekne tročlanu porodicu, kada je dete skrenulo u levu stranu, a vozač I. B. je naleteo na njega.

Vozač je sinoć, neposredno nakon nesreće, uhapšen, potvrđeno je Tanjugu u novosadskoj policiji.

"I. B. star 34 godine, uhapšen je sinoć, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden kod tužioca", kažu u novosadskoj policiji za Tanjug.

Kako je utvrđeno, vozač I.B. nije imao vozačku dozvolu za upravljanje ovim vozilom, a kvad nije bio registrovan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poginulo dete kod Bečeja, udario ga vozač bez dozvole i registrovanog vozila

Izvor: B92, 09.Jun.2020

Bečej -- Dvogodišnje dete, koga je udario vozač kvada u selu Radičević, kod Bečeja, preminulo je tokom noći u Dečjoj bolnici u Novom Sadu, potvrđeno je Tanjugu...Vozač je uhapšen..."Dete je dovezeno u Dečiju bolnicu bez znakova života, bez srčanog ritma i bez spontanog disanja. Probana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.