Bebi-paketi roditeljima iz Kikinde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2020, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bebi-paketi roditeljima iz Kikinde

U prvoj akciji "Kikindskog bebi kluba" u Gradskoj kući u Kikindi danas je uručeno 120 poklon paketa za bebe rođene tokom septembra, oktobra i novembra 2019. godine. Vrednost paketa je oko osam hiljada dinara, a lokalna samouprava za ovu meru populacione politike na godišnjem nivou izdvaja četiri miliona dinara.

Akcija "Kikindskog bebi kluba" sprovodi se više od šest godina, a njen cilj je da se majkama i očevima olakšaju prvi dani roditeljstva. Zamenica gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kikinde Bosiljka Srdić, prilikom uručenja paketa poželela je sreću roditeljima u podizanju prinova, budući da je to ujedno i najlepši i najteži životni zadatak.

"Lokalna samouprava trudiće se da stvori što bolje uslove za odrastanje vaših mališana i života uopšte. Ovom prilikom, kao i prethodnih godina, delimo pakete dobrodošlice. Nadam se da će vam oni koristiti ne samo u prvim mesecima, već i kasnije", rekla je Srdić.

Bebi paket i ovoga puta sastoji se od torbe za pelene, peškira, "radosnice", a tu je ponovo bila i multifunkcionalna stolica za hranjenje, koja nije kratkog roka i može da se koristi i u narednim godinama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.