Bazar zdravlja u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bazar zdravlja u Kikindi

Na Gradskom trgu u Kikindi u održan je "Bazar zdravlja", akcija koju su povodom obeležavanja Svetskog dana zdravlja organizovali kikindski Dom zdravlja, Zavod za javno zdravlje i Crveni krst, a uz podršku lokalne samouprave. 

Svi građani mogli su da provere šećer u krvi i krvni pritisak, uz razgovor i savete lekara. Akcija "Bazar zdravlja" još jedna je prilika da se i Kikinđani podsete na značaj prevencije, najčešće faktore rizika za nastanak različitih zdravstvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << problema, a koji se mogu izbeći zdravijim navikama i stilom života.

Kikindska Opšta bolnica će se u okviru obeležavanja Svetskog dana zdravlja priključiti akciji preventivnih pregleda. U nedelju 7. aprila, u terminu od 8 do 16 sati, biće organizovani besplatni preventivni pregledi na ORL odeljenju, EKG pregledi, kao i merenje nivoa šećera u krvi i krvnog pritska.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.