Banjalučka grupa One tri oduševila Novosađane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2018, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučka grupa "One tri" oduševila Novosađane

Novosadska publika večeras je, u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada, uživala u muzičkoj večeri i nastupu banjalučke grupe "One tri", koja je izvela brojne poznate numere domaćih i stranih autora, od evergrina i sevdalinki do moderne muzike.

Koncert je deo manifestacije "Dani Srpske u Srbiji", čiji će se centralni deo održati sutra na novosadskom Trgu slobode, održavanjem kulturno-umetničkog programa "Stazama zavičaja".

Tri vrhunska vokala i tri prijateljice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ružica Čavić Tomićević, Svetlana Ceca Vidović i Maja Tatić, u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada izvele su brojne poznate numere domaćih i stranih autora, od evergrina, sevdalinki do moderne muzike i oduševile prisutne.

Kroz muziku i uz sjajan petočlani bend koji ih prati na koncertima, publici žele da ponude više od muzike, pa se tako na njihovim nastupima može osetiti i malo stvarnog života, dosta humora, a najviše ljubavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.