Balašević doživeo infarkt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balašević doživeo infarkt

Poznati novosadski kantautor Đorđe Balašević doživeo je infarkt. To je razlog za iznenandno otkazivanje zakazanih koncerata.

Đorđe Balašević trenutno se nalazi u Institutu za kardiovaskularne u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi.

Kako prenosi "Blic", naš čuveni pevač se oseća dobro i uskoro će biti pušten kući. Đorđe Balašević je trebalo da nastupi u Kragujevcu, ali je taj koncert otkazan.

"Život nekad napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda... Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti...", poručila je njegova supruga Beba Balašević na zvaničnom nalogu jedne od društvenih mreža.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.