Bajkerski „Virus“

Izvor: Blic, 30.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkerski „Virus“

SUBOTICA - Ispijanjem nedeljne-jutarnje kafe preko pet stotina bajkera iz cele Srbije napustilo je "As&Trade”-kompleks sa veštačkim jezerom i zvanično zatvorilo četvorednevni "Moto Wirus Fest 001”. Moto svet u malom minulog vikenda, pored nastupa subotičkih rok grupa ponudio je ljubiteljima motora i dobru zabavu, a građanima neverovatan prizor - defile svih učesnika "Wirus Festa”.

-Moram priznati da smo očekivali veći odziv naših prijatelja, kolega, ljubitelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << motora, ali smo ipak veoma zadovoljni. Svi koji su došli dobro su se proveli i obećali svoj dolazak na "002”, jer će ova manifestacija presrasti u tradicionalnu. Sledeće godine obećavamo još bolji provod – kaže organizator Damir Vujković, predsednik "Moto Wirus” kluba.

Još prošle nedelje, u četrvtak, u kafeu "Sax” članovi kluba organizovali su promotivnu žurku "Wirus Festa” koja je trajala do sitnih jutarnjih sati, a već drugog dana uz dolazak gostiju startovala je i razmena iskustva, delova, ali i kupanje u veštačkom jezeru "As&Trade”. Monotoniju subotnjeg popodneva u Subotici razbio je veliki defile svih učesnika od mesta skupa do palićkog jezera uz policijsku pratnju, nakon čega je usledilo takmičenje u ispijanju piva i navlačenju konopca.

-Došao sam u subotu, jako sam zadovoljan i drago mi je što su Subotičani organizovali ovaj susret. Svi koji imamo i volimo motore znamo da na ovakvim susretima možemo naučiti i videti nešto novo. Osim toga piće i hrana su jeftini, a muzika fantastična – kaže Stojan iz Novog Sada.

"Faust”, "Ex Yu Band”, "Black Sabatka”, "Morning Dew Band”, "Voltra Džontra” i "Progressive” dobrim rokom razdrmali su i mlade i stare bajkere kao i veliki broj devojaka i žena, što u pratnji, što "solo”. Bajkeri svoj"virus” šire.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.