„Bajk park“ u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Bajk park“ u Inđiji

U Inđiji će danas biti otvoren "Bajk park" koji je namenjen rekreativcima svih uzrasta. Inicijatori izgradnje su članovi MTB družine, koji su bili angažovani na samim radovima, prenosi portal indjija.net.

Biciklistički park je izgrađen na lokaciji iza zoološkog vrta.

Jedan poligon predviđen je za edukaciju dece o saobraćaju, a drugi za usavršavanje tehnike prilikom vožnje bicikla. Pored toga, „Bajk park“ će imati i „pamp trek“ poligon, kružnu stazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dužine 800 metara. Takođe, park sadrži i stazu „Daun Hil“ sa drvenim preprekama, namenjenu iskusnijim biciklistima.

MTB družina ovog vikenda organizuje biciklističku vožnju "Fruškogorski meni", u dužini od 40 kilometara, a više informacija može se pronaći ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.