Bački Petrovac uveo komunalnu taksu za - ekologiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bački Petrovac uveo komunalnu taksu za - ekologiju

BAČKI PETROVAC - Članovi Opštinskog veća u Bačkom Petrovcu doneli su odluku o uvođenju komunalnih taksi za zaštitu životne sredine što ih uvrštava medju malobrojne lokalne samouprave u Srbiji koje su uvele "ekološki dinar".

Novac od taksi će, prema rečima predsednika opštine Vladimira Turana, biti utrošen za infrastrukturne projekte.

Novi saziv opštinskog Veća u Bačkom Petrovcu održao je dve sednice na kojima su donete odluke koje će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prosledjene odbornicima u Skupštini na usvajanje.

Novoimenovani predsednik opštine, Vladimir Turan kaže da je zadovoljan efikasnim radom novog saziva opštinskog veća. Cilj lokalne samouprave je nastavak izgradnje infrastrukturnih objekata u svim naseljenim mestima, zbog čega su članovi Opštinskog veća i doneli odluku o uvođenju "ekološkog dinara".

Prihvaćen je i izveštaj Upravnog odbora Javnog preduzeća Direkcije za izgradnju Upravni odbor istovrmeno doneo je odluku da za vršioca dužnosti direktora Direkcije za izgradnju imenuje Miroslava Častvena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.