Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2024, 09:29

BLISKOISTOČNI SUKOB Novi napad IDF-a na Kan Junis i Nuseirat, bombardovane lokacije Hezbolaha u Libanu; Na Zapadnoj obali ubijeno pet Palestinaca

Sukob Izraela i Hamasa – 88. dan. Palestinski mediji izvestili su o novim izraelskim vazdušnim i artiljerijskim udarima na Kan Junis i kamp Nuseirat. U racijama IDF-a na Zapadnoj obali ubijeno je pet Palestinaca. Izraelska vojska potvrdila je da je gađala vojne ciljeve u Siriji i Libanu kao odgovor na jučerašnje napade na sever Izraela. U izraelskim napadima na Gazu od 7. oktobra ubijeno je 22.185 Palestinaca, saopštilo je Ministarstv zdravlja u Gazi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izraelska vojska pojačala napade na jug Gaze, granatiran izbeglički logor

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jan.2024

Izraelska vojska je pojačala napade na jug Pojasa Gaze protekle noći, tenkovi i avioni su bombardovali istočni i severni deo Kan Junisa, drugog po veličini grada na toj palestinskoj teritoriji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.