Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2024, 07:47

BLISKOISTOČNI SUKOB Hamas: Nećemo pustiti taoce bez totalnog povlačenja IDF-a; Netanijahu: U egzistencijalnom smo ratu, moramo da pobedimo

Rat Izraela i Hamasa – 154. dan. Pregovori Izraela i Hamasa su u ćorsokaku, a delegacija Hamasa napustila je Kairo kako bi obavila dodatne konsultacije. Tvrde da Izrael ne odgovara na njihove glavne zahteve. Izraelski premijer Benjamin Netanijahu, sa druge strane, navodi da se njegova zemlja nalazi u egzistencijalnom ratu u kojem mora da pobedi. Najavljuje da će nastaviti sa napadima širom Pojasa Gaze, do potpune pobede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.