BG: Četiri saobraćajke, petoro povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2017, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Četiri saobraćajke, petoro povređenih

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno pet osoba povređeno, a povrede su većinom lakše prirode, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U Ulici Kralja Milana kod Slavije u 20:18 sati tri 20-godišnje osobe su lakše povređene, od kojih jedna ženska osoba i dve muške, pri čemu su dve pregledane i zbrinute na licu mesta, a jedna je prevezena na odeljenje neurohirurgije i ortopedije Urgentnog centra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
U 21:01 na autoputu ka Novom Beogradu lakše povrede zadobila je jedna ženska osoba, koja je potom prebačena u Urgentni centar.

Na uglu ulica Despota Stefana i Cvijićeve u 00:04 sati povređena je jedna osoba i, takođe, prevezena u Urgentni centar, dok se u 20:53 sati dogodila saobraćajna nezgoda na autoputu za Zagreb, ali nije bilo povređenih.

Hitna pomoć je noćas imala 129 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari, navela je Macura.

Kako je dodala, juče je zabeleženo 120 intervencija Hitne pomoći od kojih 25 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode, među kojima nijedna nije bila sa teškim traumama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.