BG: 19 povređenih u devet saobraćajnih nezgoda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2016, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: 19 povređenih u devet saobraćajnih nezgoda

U devet saobraćajnih nezgoda povređeno je 19 osoba, protekle noći u Beogradu, a zabeleženo je i 149 intervencija Hitne pomoći od čega 28 na javnom mestu.

Najmlađa povređena osoba je dvogodišnje dete, a najstarija 57-godišnji muškarac, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 18.47 sati u saobraćajnoj nezgodi na autoputu u pravcu ka Nišu povređen je muškarac (30), koji je prevezen na Odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << udesu u 19.30 sati na Gazeli, takođe u pravcu ka Nišu, povređene su ukupno četiri osobe od kojih jedna 57-godišnja žena i dete od dve godine, i svi su prevezeni u Urgentni centar.

Dve ženske osobe od oko 40 godina starosti zadobile su ortopedske povrede u 20.49 sati na autoputu kod isključenja iz Ulice Proleterske solidarnosti i prevezene u Urgentni centar, dok su nekoliko minuta kasnije muškarac (33) i žena (30) povređeni na Koteškom putu.

U Urgentni centar prebačen je i četrdesetegodišnji muškarac koji je povređen u 21.18 sati u udesu na Kružnom putu.

Kod motela na Avali u 21.43 sati povređene su tri muške osobe od 35, 45 i 50 godina starosti i prevezene na odeljenja neurohirurgije, hirurgije i ortopedije Urgentnog centra.

Posle saobraćajne nezgode koja se dogodila u 23.21 sati na uglu Tvorničke i Ulice 22. oktobra, na licu mesta je zbrinut muškarac koji je potom odbio transport i dobio uput.

Na Obrenovačkom putu, 17 minuta iza ponoći, povređeno je pet osoba - dva muškaraca od 50 i 35 godina starosti, jedna 30-godišnja ženska osoba i dve ženske osobe od 25 godina starosti, i svi su prevezeni u Urgentni centar.

Tokom noći su pomoć najviše tražili hipertoničari i astmatičari, a bilo je i alkoholisanih i tuča, rekla je Macura.

Ona je, takođe, navela da je Hitna pomoć juče intervenisala 143 puta od čega 39 na javnom mestu uključujući šest saobraćajnih nezgoda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.