Avanture Heti Feder od 29. novembra na  RTV-u  (20.05)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2021, 05:48

Avanture Heti Feder od 29. novembra na RTV-u (20.05)

Britanska kostimirana drama iz BBC produkcije. Smeštena u vreme viktorijanske Engleske, krajem 19. veka, priča prati siroče – crvenokosu devojčicu Heti Feder, koja je odlučna da pronađe svoju biološku majku.

Heti je, kao beba, ostavljena u sirotištu u Londonu, odakle je poslata u hraniteljsku porodicu. Nekoliko narednih godina, Heti živi na selu. Život na selu nije lak, ali i pored zahtevnih obaveza, Heti provodi dane igrajuće se sa drugom siročadi, kao i sa biološkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << decom svojih hranitelja. Kada napuni šest godina, Heti je prinuđena da se vrati u sirotište.

Svakodnevica u sirotištu je sumorna, Heti se ne uklapa i često je kažnjavana od strane stroge upravnice. Dolazi u sukobe i sa drugom decom, ali stiče i nove prijatelje.

Heti je hrabra, inteligentna i odvažna i učiniće sve da pronađe svoju majku. Na tom putu doživeće mnoge uzbudljive avanture.

Žanr: drama

Scenario: Helen Blejkmen (Helen Blakeman), Met Evans (Matt Evans)

Režija: Kloi Tomas (Chloe Thomas), Pol Voker (Paul Walker)

Glavne uloge: Izabel Klifton (Isabel Clifton), Poli Alen (Poli Alen), Dašarn Anderson (Dasharn Anderson), Iv Poup (Eva Pope), Dejvid Najt (David Knight), Rozalin Rajt (Rosalyn Wright), Sjuzan Mekardl (Susan McArdle), Gas Beri (Gus Barry), Metju Ešford (Matthew Ashford)

Godina proizvodnje: 2015-2018.

Zemlje proizvodnje: Velika Britanija

Broj epizoda: 40

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.