Asfaltiranje ulica u Golubincima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiranje ulica u Golubincima

U okviru asfaltiranja ulica u Golubincima urediće se ulice Zore Avakumović prema igralištu, Nikole Tesle i Palanačka u kojoj je putna infrastruktura u veoma lošem stanju.

U Savetu Mesne zajednice u Golubincima ističu da će u ovoj godini problem meštana pomenutih ulica biti rešen, a opštinsko rukovodstvo je za te namene u budžetskoj kasi izdvojilo 5 miliona dinara.

Podsetimo, u Golubincima ima tačno 30 ulica u kojima je naseljeno preko 4.500 meštana. a pored uređenja centra, realizacija ovih investicija doprineće kvalitetnijem i lakšem funkcionisanju meštana u samom selu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.