Anonimna dojava o bombi sa bosanskog broja u sudu u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021, 11:05

Anonimna dojava o bombi sa bosanskog broja u sudu u Novom Sadu

Sudska zgrada u Novom Sadu evakuisana je nakon što je nepoznati muški glas oko 10 časova uputio dojavu o bombi na telefon centrale suda.

Broj sa kojeg je bio poziv bio upućen je bosanski broj, sa početnim ciframa +387, rekla je za Tanjug portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin.

Ovaj muškarac je centrali suda rekao da je u zgradu suda postavljena eksplozivna naprava i da je o tome obavestio policiju. U toku je kontradiverzioni pregled pošto su zaposleni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i građani napustili zgradu suda.

U ovoj zgradi nalazi se Osnovni, Viši, Apelacioni i Privredni sud u Novom Sadu kao i nadležna tužilaštva.

Ova sudska zgrada je i u proteklih par meseci više puta bila meta lažnih anonimnih dojava o bombi.

Po prijemu ovakvih dojava sva suđenja se prekidaju i odlažu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažna dojava o bombi u zgradi suda u Novom Sadu

Izvor: B92, 19.Maj.2021

Novi Sad -- Dojava o bombi u sudskoj zgradi u Novom Sadu ponovo je bila lažna, ustavnovljeno je kontradiverzionim pregledom pripadnika MUP-a...U toku je povratak zaposlenih i građana u zgradu suda, koji su bili evakuisani nakon što je nepoznati muški glas oko 10 časova uputio dojavu o bombi na telefon...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.