Akcionarima NIS-a 4,02 milijarde dinara dividendi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2017, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcionarima NIS-a 4,02 milijarde dinara dividendi

Odbor direktora Naftne industrije Srbije (NIS) predložio je da za dividende akcionarima bude isplaćeno 25 odsto, odnosno 4,02 milijarde dinara od ukupne neto dobiti kompanije u 2016. godini u iznosu od 16,08 milijardi dinara, saopšteno je danas iz te kompanije.

Odbor direktora NIS-a je, na pisanoj sednici, odobrio i Godišnji izveštaj NIS-a za 2016. godinu i utvrdio predlog odluke Skupštine akcionara NIS-a o usvajanju tog izveštaja.

Pored toga, na sednici je razmotren >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i prihvaćen izveštaj nezavisnog revizora "PricewaterhouseCoopers" o izvršenoj reviziji Godišnjeg izveštaja NIS-a za 2016. godinu i utvrđen predlog odluke Skupštine akcionara o usvajanju navedenog izveštaja.

Deveta redovna sednica Skupštine akcionara NIS-a sazvana je za 27. jun, a odbor direktora je takođe razmotrio i usvojio finansijske izveštaje, konsolidovane finansijske izveštaje, kao i kvartalni izveštaj NIS-a za prvi kvartal 2017. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.