Akcija Pešačimo u prirodi - od Novog Sada do Paragova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2016, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Pešačimo u prirodi" - od Novog Sada do Paragova

Planinarsko smučarsko društvo "Železničar" iz Novog Sada u nedelju 20. marta organizuje akciju "Pešačimo u prirodi". Ruta će biti Novi Sad - Kamenički park - Popovica - Paragovo.

Polazak je u 9 časova, ispred apoteke kod mosta Slobode. Staza je dužine oko 12 kilometara, pristupačna za sve učesnike i učesnice.

Vodič će biti Ljubinka Grubor, od koje se mogu dobiti detaljnije informacije o akciji putem telefona 063 182 7753.

Planinarsko-smučarsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << društvo "Železničar" poziva sve ljubitelje rekreativne šetnje u prirodi da se uključe u akciju, kaže se u najavi.

Oni koji u šetnju idu prvi put, treba da se jave vodiču radi dobijanja detaljnih uputstava o stazi, odmaralištima i svemu što će doprineti da boravak u prirodi ostane u lepom sećanju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.