Akcija Pešačimo u prirodi: Od Sremskih Karlovaca do Paragova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2016, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Pešačimo u prirodi": Od Sremskih Karlovaca do Paragova

Planinarsko smučarsko društvo "Železničar" iz Novog Sada u nedelju 13. novembra organizuje redovnu akciju "Pešačimo u prirodi". Povodom obeležavanja 34. godišnjice realizacije ove planinarske akcije, biće ponovljena ruta od 14. novembra 1982. godine: Sremski Karlovci - Velika Remeta - Grgeteg - Paragovo.

Polazak je zakazan za 8.40 časova, redovnom autobuskom linijom broj 62 za Sremske Karlovce. Autobus polazi sa glavne autobuske stanice u Novom Sadu.

Staza je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << duga oko 20 kilometar, sa dosta strmih uspona, kaže se u najavi.

Vodič će biti Milivoj Kiždobranski, od koga se mogu dobiti detaljnije informacije o akciji putem telefona 021 529 978.

Akcija "Pešačimo u prirodi" namenjena je svim ljubiteljima prirode. Do sada je, za 34 godine koliko se akcija realizuje, izvedeno 2249 izlazaka u prirodu sa 228.180 učesnika i učesnica, koji su prepešačili više od 4,153.317 kilometara i u prirodi na svežem vazduhu proveli više od 2,108.377 sati, navedeno je u saopštenju udruženja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.