Akcija Kosmetu na poklon

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Kosmetu na poklon"

Puštanjem balona sa ispisanim željama u znak podrške mališanima u južnoj sprskoj pokrajini, Studentska asocijacija Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja priključila se tradicionalnoj humanitarnoj akciji "Kosmetu na poklon".

Cilj akcije je da mališane sa Kosova i Metohije obraduje paketićima za praznike.

Studenti su sakupljali slatkiše i grickalice, školski pribor, odeću i obuću, koji će tokom predstojećih praznika biti poslati mališanima na Kosovo. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Studentskoj asocijaciji Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanje, pozivaju sve ljude dobre volje i velikog srca, da se priključe akciji.

Akciju "Kosmetu na poklon" pokrenuo je Pravni fakultet u Novom Sadu, zajedno sa beogradskim i niškim univerzitetima, a trenutno u prikupljanju pomoći učestvuje 14 visokoobrazovnih institucija širom Srbije. Svi Novosađani koji žele da obraduju mališane na Kosovu, pomoć mogu da donesu u prostorije Pravnog ili Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.