Akademac: Usudi se (RTV1, 11.30)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2021, 04:07

Akademac: Usudi se (RTV1, 11.30)

Vođeni rečima Marka Tvena i delima Nikole Tesle, poveli smo diskusiju o jednoj od krucijalnijih osobina za čoveka, hrabrosti i pronicljivosti. Koliko je važno prepoznati momenat koji je pravi - za usuditi se na menjanje sveta ili sebe? Naš sagovornik, dr Saša Plećević, usudio se da potpuno preokrene svoj profesionalni život, govori o svom iskustvu i tački preloma.

Studenti govore o svojim iskustvima, borbama, preokretima i uspesima.

U delu emisije rezervisanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za rubriku, predstavljamo studentkinju koja se usudila da na aplikaciji koja uopšte nije namenjena naučnim sadržajima promoviše baš nauku.

Ogroman broj pratilaca govori u korist njenoj dobroj proceni.

Urednica i autorka serijala: Tamara Burević

Režija: Nedeljko Budak

Voditelji: Milijana Mićović i Ognjen Medić

18.4.2021. RTV1, 11.30 časova

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.