Akademac: Plamen, ali znanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2017, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akademac: "Plamen, ali znanja"

Na prvom programu Radio-televizije Vojvodine danas će biti emitovana nova emisija iz serijala "Akademac" u kojoj će se razgovarati o prevenciji požara. Emisija počinje u 12.10 časova.

Sada već tradicionalno, svake godine u martu, između dva tragična požara, u Akademcu govorimo, sećamo se, opominjemo i informišemo mlade o požarima i prevenciji požara.

Okupljene u emisiji povezuje namera i želja da se što dublje prodre u lične i društvene dimenzije uzročno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posledičnih požara u kojima su stradali novosadski studenti.

Za početak, pronašli smo odgovore na pitanja, posebno na ona - pomoću kojih pojedinac može spasiti svoj goli život u slučaju ugroženosti.

U emisiji govore; profesorka FTN-a, smer Upravljanje rizicima, dramaturg predstave SNP-a - "Tamo gde smo ostali", student koji je preživeo požar, danas asistent na FTN-u i studenti UNS.

Urednica i scenaristkinja: Tamara Burević

Voditeljka: Ana Bojović

Reditelj: Manuel Srbin

Emisija će moći da se pogleda i na odloženo, na sajtu Radio-televizije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kino sekcija u OŠ "Petefi Šandor"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2017

Na prvom programu Radio-televizije Vojvodine danas će biti emitovana emisija u kojoj će se razgovarati o kino sekciji. Emisija počinje u 19.20 časova...U Osnovnoj školi "Petefi Šandor" u Novom Sadu, ponovo postoji kino sekcija...Profesori Akademije umetnosti u Novom Sadu, Šandor Šetalo i Nikola...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.