Akademac: Mreže mladih lidera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2018, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akademac: "Mreže mladih lidera"

Na prvom programu Radio-televizije Vojvodine danas će biti emitovana nova emisija iz serijala "Akademac". Emisija počinje u 13.30 časova na prvom programu RTV.

Cilj emisije jeste povezivanje, umrežavanje, lični razvoj i opšta dobrobit celog društva od strane mladih.

Nikola Srdić, koordinator Kancelarije za međunarodnu saradnju studenata, Studentske unije Srbije i studenti UNS polemišu o benefitu uključivanja u vannastavne akivnosti, bile one volonterske, po >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << principu projekata ili edukativne.

Studentkinja sa FTN-a predstavlja Udruženje studenata tehnike Evrope – Best Novi Sad, koja postoji u 33 zemlje našeg kontinenta. Ono je primer dobrih mogućnosti,umrežavanja sa mladima iz celog sveta, ali i rada na sebi.

Evropska prestonica mladih 2019.takođe se izdvaja kao odlična lokalna inicijativa koja deluje globalno.

U prilog angažovanja studenta govore i efekti odnosno rezultati koji se najbolje ispoljavaju u preporukama za posao, razvijanju veština, interdisciplinarnosti i u povezivanju, koja opet šire nove inicijative za nove projekte i prostor za delovanje.

Predstavljamo i UMNI, Udruženje mladih novosadskih intelektualaca koje je relativno novo na udruženoj sceni mladih u Novom Sadu, univerzitetskom gradu.

Urednica i scenaristkinja: Tamara Burević

Voditelji: Danilo Lučić i Bosiljka Đikanović

Režija: Nedeljko Budak

Emisija će moći da se pogleda i na odloženo, na sajtu Radio-televizije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.