Akademac: Master = must?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akademac: "Master = must?"

Na prvom programu Radio-televizije Vojvodine u subotu 10. decembra biće emitovana nova emisija iz serijala "Akademac" u kojoj će se razgovarati o master studijama. Emisija počinje u 12.08 časova.

Motivi upisivanja master studija mogu biti različiti. Da li su to potvrde koliko student kao pojedinac vredi, želi promenu oblasti, stremi unapređenju, korača ka doktoratu, "pere diplomu" ili jednostavno nema šta da radi dok čeka posao?

Profesor Prirodno-matermatičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fakulteta Miloš Stojaković, zajedno sa studentima i studentkinjama Univerziteta u Novom Sadu, pokušaće na nađe odgovor na pitanje da li je master diploma danas podrazumevajuća.

I u redovnoj rubrici "Akademac" se ove nedelje bavi ispim pitanje - odgovor je pokušao da obrazloži student koji već ima dve master diplome.

Urednica i scenaristkinja emisije - Tamara Burević, reditelj - Manuel Srbin, voditeljka - Ana Bojović.

Emisija će moći da se pogleda i na odloženo, na sajtu Radio-televizije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.