Akademac: Formula interdisciplinarnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2017, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akademac: Formula interdisciplinarnosti

Na prvom programu Radio-televizije Vojvodine danas će biti emitovana nova emisija iz serijala "Akademac" u kojoj će poznati beogradski glumac, muzičar i profesor Ivan Jevtović i studenti UNS pokušati da pronađu formulu akademske, ali i životne interdisciplinarnosti.. Emisija počinje u 12.10 časova na prvom programu RTV.

Iako je interdisciplinarnost praktično reč koja se koristi u akademskim saradnjama u kojim stručnjaci različitih disciplina rade usmereno na zajedničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << cilju, sve češće, reč , interdisciplinaran- podrazumeva i reč šireg značenja.

Poznati beogradski glumac, muzičar i profesor Ivan Jevtović i studenti UNS pokušali su da pronađu formulu akademske ali i životne interdisciplinarnosti.

Kako je ova emisija i jubilarna , petu godišnjicu , emisija Akademac obeležila je uz čestitke rektora i dekana UNS.

Urednica i scenaristkinja: Tamara Burević

Voditeljka i novinarka: Ana Bojović

Režija: Nedeljko Budak

Emisija će moći da se pogleda i na odloženo, na sajtu Radio-televizije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.