Akademac: Dobrodošli, svi!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2018, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akademac: "Dobrodošli, svi!"

Na prvom programu Radio-televizije Vojvodine danas će biti emitovana nova emisija iz serijala "Akademac". Emisija počinje u 13.30 časova na prvom programu RTV.

U svom prvom televizijskom gostovanju novi rektor Univerziteta u Novom Sadu razgovarao je sa studentima i tako započeo svoj mandat a emisija Akademac- svoju sedmu sezonu.

Šta je to što neposrednije utiče na unapređenje efikasnosti i procedura na UNS kao i na svakodnevni život studenata?

Koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se napredovalo sa internalizacijom rada univerziteta kroz mobilnost studenta?

UNS je član unije malog broja univerziteta koji se nalaze na putu svile, šta to tačno znači za studente?

Kako je gostovanje u emisiji Akademac uticalo da se jedan student dodatno angažuje i postane potpredsednik parlamenta UNS?

Šta to motiviše studente za angažovanje u odlučivanju na višem univerzitetskom nivou?

Koliko je lakše učestvovati u univerzitetskim projektima kada ste u Studentskom parlamentu?

Gde se brucoši mogu obratiti za validne informacije, kako funkcionišu novosadski studentski domovi, kako se postiže vanredni uspeh na fakultetu a da se istovremeno uspešno obavlja funkcija studentskog lidera i još mnogo dilema u prvoj emisiji u novoj akademskoj godini naziva "Dobrodošli, svi!"

Sagovornici: prof.dr Dejan Jakšić –rektor i studenti UNS

Urednik i scenartista: Tamara Burević

Voditelji: Bosiljka Đikanović i Danilo Lučić

Režija: Nedeljko Budak

Emisija će moći da se pogleda i na odloženo, na sajtu Radio-televizije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.