APV obezbedila 200 miliona školama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APV obezbedila 200 miliona školama

Predsednik Pokrajinske vlade dr Bojan Pajtić i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nebojša Malenković uručili su danas u Staroj Pazovi ugovore korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstava u okviru konkursa namenjenom boljim uslovima za obrazovanje mladih u Vojvodini.

Uprava za kapitalna ulaganja APV dodelila je 200 miliona dinara po javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti obrazovanja, učeničkog i studentskog standarda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Školi za osnovno i srednje obrazovanje dece sa smetanjama u razvoju "Anton Skala" je uručeno oko 30 miliona dinara.

Ovim sredstvima biće obuhvaćeni kompletni arhitektonsko građevinski radovi, stolarija, elektroinstalacije, vodoinstalacije, mokri čvorovi, kotlarnice, spoljna fasada i prozori škole.

Ugovori koji su danas uručeni, osim u Staroj Pazovi, omogući će realizaciju kvalitetnih projekata u obrazovanju i u: Kikindi, Kanjiži, Sremskim Karlovcima, Opovu, Srpskoj Crnji, Beloj Crkvi, Kulpinu, Kupusini, Gložanu, Vrdniku, Rumi, Irigu, Novom Kneževcu, Subotici i Zrenjaninu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za energetsku efikasnost 115 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2015

Pokrajinski sekretarijat za energetiku predstavio je danas 115 miliona dinara vredan konkurs za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava za sufinansiranje projekata povećanja energetske efikasnosti u objektima javne namene...Pravo da konkurišu imaju sve ustanove javne namene na teritoriji Vojvodine,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Za unapređenje obrazovanja u 16 opština, 200 miliona dinara

Izvor: Blic, 18.Jun.2015

Pokrajinska vlada je radi stvaranja boljih uslova za obrazovanje mladih u 16 opština namenila 200 miliona dinara, rečeno je danas prilikom uručivanja ugovora o tim ulaganjima...Ugovore su korisnicima uručili direktor Uprave za kapitalna ulaganja Nebojša Malenković i pokrajinski premijer Bojan Pajtić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.