APV: Za treće dete 12.000 mesečno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APV: Za treće dete 12.000 mesečno

Pokrajinska vlada usvojila je danas informaciju o realizovanju mera utvrđenih Programom demografskog razvoja Vojvodine u prvom polugodištu, kojima se između ostalog predviđa i pravo na novčanu pomoć od 12.000 dinara mesečno porodici u kojoj se rodi treće dete.

Pokrajinska vlada usvojila je i izveštaj o izvršenju budžeta AP Vojvodine u prvih šest meseci, prema kojem su ukupni prihodi i primanja ostvareni u iznosu nešto većem od 32,9 milijardi dinara, odnosno 52,6 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od planiranih za ovu godinu.

Istovremeno su ukupni rashodi i izdaci vojvođanskog budžeta izvršeni u iznosu od oko 25,3 milijarde dinara, što je 40,54 odsto planiranih, dodaje se u saopštenju sa sednice Pokrajinske vlade.

Ovogodišnji pokrajinski budžet planiran je u iznosu nešto većem od 62,57 milijardi dinara.

Pokrajinska vlada usvojila je i informaciju o realizovanju mera utvrđenih Programom demografskog razvoja Vojvodine u prvom polugodištu, kojima se između ostalog predviđa i pravo na novčanu pomoć od 12.000 dinara mesečno porodici u kojoj se rodi treće dete.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prihodi vojvođanskog budžeta oko 33 milijarde

Izvor: Blic, 22.Jul.2015

Prihodi i primanja budžeta Vojvodine za prvih šest meseci ove godine iznosili su oko 33 milijarde, ili 52,6 odsto od planiranih 62,57 milijardi dinara, saopštila je danas Pokrajinska vlada...Vlada Vojvodine usvojila je Izveštaj o izvršenju budžeta Vojvodine za prvo polugodište 2015. koji će biti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.