AP Vojvodina dodeljuje 130 miliona dinara za poljoprivredu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AP Vojvodina dodeljuje 130 miliona dinara za poljoprivredu

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu kroz konkurse za poljočuvarske službe, odvodnjavanje poljoprivrednog zemljišta i uklanjanje divljih deponija sa njiva ponudio je podsticaje u ukupnom iznosu od 130 miliona dinara.

Bespovratna sredstva koja su ponuđena za radove na uređenju kanalske mreže i odvodnjavanju poljoprivrednog zemljišta iznose 110 miliona dinara.

Mogu ih koristiti gradovi i opštine, konkursne prijave prethodno odobrava javno preduzeće "Vojvodinavode" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a pokrajina će bespovratno pokriti do 40 odsto prihvatljivih troškova.

Podsticajna sredstva za opremanje službe koja će uklanjati divlje deponije sa poljoprivrednog zemljista, iznose po 10 miliona dinara.

Za taj novac mogu konkurisati gradovi i opštine Vojvodine, a pokrajina će u projekte bespovratno uložiti do polovine prihvatljivih troškova.

Rok za prijavu na konkurse Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivedu je 15. mart.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Za uređenje poljoprivrednog zemljišta podsticaji 130 miliona DIN

Izvor: B92, 13.Feb.2019

Novi Sad -- Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu ponudio je podsticaje u ukupnom iznosu od 130 miliona dinara...Ovo se odnosi na konkurse za poljočuvarske službe, odvodnjavanje poljoprivrednog zemljišta i uklanjanje divljih deponija...Bespovratna sredstva koja su ponudjena za radove na uredjenju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.