Gužve na granici sa Mađarskom, bez zadržavanja na Batrovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na granici sa Mađarskom, bez zadržavanja na Batrovcima

Na većini graničnih prelaza sa Mađarskom danas se čekalo nekoliko sati za izlaz iz te zemlje prema Srbiji, zbog velikog priliva putnika i vozila iz Zapadne Evrope koji se kreću ka južnim destinacijama.

Na Horgošu se putnička vozila zadržavaju oko jedan sat za prelazak srpske granice, a prelaz radi maksimalnim kapacitetima na ulazu u zemlju, javlja RTS.

Na izlasku iz Mađarske putnici u automobilima zadržavaju se oko tri sata, dok oni koji putuju autobusima čekaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << duplo duže.

Na prelazu Tompa-Kelebija potrebno je oko tri sata da bi se prešla mađarsko-srpska granica, a na Bačkom Bregu oko sat.

Da bi se smanjile gužve, preko integrisanog mađarsko-srpskog prelaza "Horgoš dva" danas od 15 do 19 časova moglo se samo izaći iz Mađarske.

Na graničnom prelazu Batrovci, nema dužih zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Gužve na graničnim prelazima, aktuelne izmene u saobraćaju

Izvor: Blic, 22.Dec.2019

Prvi dan zime donosi povremenu kiššu i mestimično vlažžne kolovoze, a u planinama je moguć i slab sneg, što možže otežžati uslove za vožžnju, posebno na putevima van gradskih sredina saopšštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS) i apelovao na vozače da pažžljivije voze.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.