AMSS: Jesenji uslovi za vožnju, potreban oprez

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2020, 07:13

AMSS: Jesenji uslovi za vožnju, potreban oprez

Uslovi u kojima će se danas odvijati saobraćaj biće pravi jesenji, jer će biti umereno do potpuno oblačno sa najavljenim jačim naoblačenjem u poslepodnevnim i večernjim časovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kiša, mokar kolovoz i slabija vidljivost otežavaju vožnju i tada su zastoji i usporena vožnja češći, a podsećaju vozače i da je sa prvim kapima kiše kolovoz uvek najklizaviji.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 05:15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << časova, na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Kamioni na Kelebiji na izlazu iz zemlje čekaju tri sata, na Horgošu i Batrovcima dva sata, a na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mokri kolovozi otežavaju vožnju, potreban oprez

Izvor: RTS, 15.Okt.2020

Uslovi u kojima će se danas odvijati saobraćaj biće pravi jesenji, umereno do potpuno oblačno sa najavljenim jačim naoblačenjem u poslepodnevnim i večernjim časovima. . Kiša, mokar kolovoz i slabija vidljivost otežavaju vožnju i tada su zastoji i usporena vožnja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.