AMS upozorava vozače na smanjenu vidljivost i mokre kolovoze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2021, 06:26

AMS upozorava vozače na smanjenu vidljivost i mokre kolovoze

Prema najavama meteorologa vozače ove večeri na putevima u našoj zemlji zbog niske oblačnosti, na pojedinim putevima očekuje smanjena vidljivost, mokri i klizavi kolovozi, upozorava Automoto savez Srbije u večerašnjem saopštenju o stanju na putevima i prelazima.

U saopštenju navodi da će se u naredna dva dana raditi na rehabilitaciji puta na petlji Bačka Topola u smeru Subotica-Novi Sad i to tako što će sutra od 9 do 13 časova biti obustavljen saobraćaj zbog radova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na isključenju sa auto-puta, a 23. aprila takođe od 9 do 13 časova na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova koji će se izvoditi na uključenju na auto-put.

Alternativni putni pravac je petlja Žednik i petlja Feketić.

Radovi se izvode i na održavanju tunela Brđani u smeru ka Čačku, a u zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna

traka.

Na delu puta ispod nadvožnjaka na petlji Umčari u smeru Beograd - Niš saobraćaj se odvija normalno, a uključenje iz Umčara ka Nišu je otvoreno za saobraćaj.

Danas i sutra od 7.00 do 17.00 časova radi se na čišćenju i pranju dilatacija i slivnika na mostu Beška, pa će tako sutra radovi da se izvode u voznoj i zaustavnoj traci, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

AMS obaveštava vozače da više nije na snazi obustava saobraćaja na pružnom prelazu u Ralji, na delu puta Smederevo - Ralja, a rok za završetak radova je produžen.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17.15 časova nema zadržavanja na putničkim terminalima, dok teretna vozila čekaju na izlasku iz zemlje na Horgošu i prelazu Šid četiri sata, na Čelebiji i Batrovcima tri, a na prelazu Sremska Rača dva sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmjene u saobraćaju na mjestima izvođenja radova

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2021

BANJALUKA - Kolovozi su uglavnom suvi i saobraćaj se jutros u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) odvija nesmetano, jedino su pristune izmjene na dionicama na kojima su u toku radovi, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.