AMS: Ponegde mokri kolovozi, pažljivije za volanom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2017, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMS: Ponegde mokri kolovozi, pažljivije za volanom

Auto-moto savez Srbije apelovao je danas na vozače da budu pažljiviji za volanom, jer će tokom dana u pojedinim krajevima zemlje biti kiše.

"Podsećamo da mokri kolovozi produžavaju zaustavni put vozila, zato smanjite brzinu kretanja i prilagodite je uslovima na putu", navodi se u saopštenju.

Saobraćaj se na prioritetnijim putnim pravcima prvog i drugog reda odvija bez vanrednih zastoja i prekida, umerenim intenzitetom, sa minimalnim zadržavanjem na naplatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rampama.

Na deonicama na kojima se izvode radovi, vozači se pozivaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, a posebnu pažnju da obrate na bezbednost radnika i putara.

Prema poslednjim informacijama Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.