AKV će se pridržavati odluke AKS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKV će se pridržavati odluke AKS

Advokatska komora Vojvodine (AKV) saopštila je danas da će se pridržavati odluke Skupštine Advokatske komore Srbije o obustavi rada do ispunjenja zahteva advokata i pozvala kolege na solidarnost.

AKV je u saopštenju pozvao kolege da pokažu jedinstvo, "koje je sada na najvišem nivou posle dužeg vremena".

"Iako poresku tematiku smatramo važnom, akcenat je na problematici javnih beležnika, kojom se posebno teško narušavaju ustavnost, vladavina prava, osnovna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ljudska i građanska prava i dignitet naše profesije", navodi se u saopštenju.

Advokatska komora Vojvodine je ocenila da se nalazi u "medijskoj blokadi", zbog koje nemaju prostora da građanima objasne suštinu svog protesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Advokati Vojvodine poštuju odluku o štrajku

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2014

Advokatska komora Vojvodine (AKV) saopštila je da će se pridržavati odluke Skupštine Advokatske komore Srbije o obustavi rada do ispunjenja zahteva advokata i pozvala kolege na solidarnost...AKV je pozvao kolege da pokažu jedinstvo, "koje je sada na najvišem nivou posle dužeg vremena"..."Iako...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.