AKTUELNO: U poslednja 24 sata 238 novoobolelih, pet osoba umrlo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2020, 09:51

AKTUELNO: U poslednja 24 sata 238 novoobolelih, pet osoba umrlo

U Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 238 novih slučajeva korona virusa, a preminulo je pet osoba.

Prema podacima Ministarstva zdravlja, u proteklom danu testirano je 8.529 uzoraka.

Na respiratoru je trenutno 75 pacijenata.

12.03 - U Čačku preminuo pacijent iz Ivanjice

Na kovid odeljenju čačanske Opšte bolnice preminuo je osamdesetpetogodišnji pacijent iz Ivanjice, saopštio je danas Radni tim za praćenje širenje korona virusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Kako se navodi, na svim odeljenjima koja su pretvorena u kovid hospitalizovana su 44 pacijenta.

11.33 - Kraljevo: Sedmoro pozitivno na koronu, jedna osoba preminula

Prema saopštenju Gradskog štaba za vanredne situacije, od ukupno 44 uzoraka brisa sa teritorije grada Kraljeva testiranih u laboratoriji Direkcije za nacionalne referentne laboratorije Batajnica, sedam je pozitivno na kovid-19.

U Opštoj bolnici "Studenica" u minulih 24 sata od posledica korona virusa preminuo je jedan pacijent, tako da je ukupan broj preminulih 34.

09.33 - U četiri kovid bolnice u Vranju 63 pacijenta

Prema podacima iz Gradskog štaba za vanredne situacije, ukupan broj pacijenata koji se od koronavirusa leče u četiri kovid bolnice u Vranju je 63, od čega kovid pozitivan 31 pacijent.

Među hospitalizovanima nema dece. Trenutan broj slobodnih mesta je 152. Na kiseoniku je 10 pacijenata, a na kućno lečenje otpušteno je sedam.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.