AKADEMAC: U trendu (RTV1, 12.55)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2022, 05:16

AKADEMAC: U trendu (RTV1, 12.55)

U studentskoj tv sobi, ove subote gostuje kreativna ekipa sa Akademije umetnosti. Dvoje studenata i asistent sa smera Dizajn video igara.

Ana Čaušoska i Ensar Šaćirović predstaviće projekat koji je na Google Play servisu preuzelo oko milion ljudi.

Da li su se rukovodili trendom ili samo kreativnim idejama?

Kakva je uloga Ivice Milarića asistenta, na profesionalnom razvoju ovih studenata ali i samog projekta?

Kakvo je opšte interesovanje za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam smer, a kakve su povratne informacije o potrebama tržišta kada je ovaj profil u pitanju.

Na Filozofskom fakultetu se od jeseni otvara novi smer, španski jezik i to je tema naše rubrike. Putem skajpa u emisiju se uključuje direktor Studentskog kulturnog centra, Obrad Škrbić deleći sa nama informaciju o nameri da se studentski domovi pretvore u pozornice i galerije.

Urednica i autorka: Tamara Burević

Režija: Nedeljko Budak

Voditelji: Milica Stolica i Miloš Kuvelja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.