Војводина тријумфом против Вождовца заокружила низ од 20. утакмица без пораза

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2023, 07:16

Војводина тријумфом против Вождовца заокружила низ од 20. утакмица без пораза

Фудбалери Војводине победили су екипу Вождовца резултатом 2:0 (1:0), у 33. колу Супер лиге Србије. Фото: ФК Војводина Пред око 2.500 гледалаца на „Карађорђу“, стрелци су били Чумић у 30. и Барај у 80. минуту.
Воша је прву прилику имала у 18. минуту. Корнер је извео Антонијевић, лопта је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << потом на око 20 метара од гола дошла до Малбашића, који је шутирао, Катић је одбранио, а лопта се потом одбила до Чумића, који је такође упутио ударац, али је лопта погодила стативу.
Још бољу шансу, црвено-бели су имали тачно 10 минута касније. Најпре је Немања Николић на средини терена кроз двојицу играча Вождовца одиграо пас ка Топићу, који је потом додао лопту до Чумића, он је на левој страни шеснаестерца проиграо Антонијевића, који је упутио пас пред гол гостију, Малбашић је пропустио лопту, која је потом дошла до Чумића, он је шутирао са пет-шест метара искоса, али је лопта прошла неколико центиметара поред стативе.
Међутим, у 30. минуту, „стара дама“ је ипак дошла до предности. Милан Лазаревић је центрирао са десне стране, а Чумић се нашао на правом месту и главом проследио лопту у мрежу. На другој страни, Вождовац је могао да изједначи у 43. минуту. Након корнера, лопта је на око пет метара искоса дошла до Теодоровића, он је шутирао, али је са гол-линије лопту избио Јеличић. До лопте је потом дошао Ивезић и шутирао са око седам метара, али је лопта отишла преко пречке.
У 50. минуту, поново је Војводина имала добру прилику и то након што је Топић одузео лопту на око 30 метара од противничког гола, додао је до Вељка Симића, који ју је одложио на страну до Чумића, а он је шутирао са петнаестак метара искоса, али право у голмана Катића. „Стара дама“ је добру шансу имала и у 77. минуту, када је Немања Николић шутирао са ивице шеснаестерца, али је лопта још једном отишла преко гола.
Но, у 81. минуту, Војводина је удвостручила предност. Сјајан дупли пас са Немањом Николићем одиграо је Барај и шутирао са око 17-18 метара искоса, а лопта се од стативе одбила у мрежу.
До краја меча, црвено-бели су рутински сачували вођство и тако забележили 20. узастопну утакмицу без пораза, те победом додатно учврстили своје шансе у борби за пласман у европска такмичења.
Crvena zvezda ima priliku da izjednači klupski rekord od 57 utakmica bez poraza

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина тријумфом против Вождовца заокружила низ од 20. утакмица без пораза се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.